Samarbetet med World of Golf fortsätter!

Vi är väldigt glada att kunna meddela att samarbetet mellan White Label Golf och World of Golf, Europas modernaste och mest välutrustade träningscenter, kommer att forsätta genom ett nytt 3-årsavtal. Tillsammans ska vi fortsätta erbjuda golfare de absolut bästa träningsförutsättningarna på vår kontinent!

– Genom detta avtal kan vi lägga vårt gemensamma fokus på vad vill utveckla de närmaste tre åren. Vi är oerhört nöjda med både bollarna och det kreativa samarbetet vi haft sedan fyra år tillbaka. De har till 100% bevisat vad de lovade från början gällande kvaliteten på bollarna, säger Magnus Palm, VD och ägare till World of Golf i Göteborg.

För vår del har samarbetet resulterat i ett ovärderligt kunskapsutbyte och vi är otroligt nöjda med vad vi har åstadkommit för att att höja besökarnas totalupplevelse på träningsanläggningen. Andreaz Lindberg kommenterar:

– Vi är otroligt stolta över samarbetet. World of Golf är den största anläggningen i norra Europa och vi har lärt oss oerhört mycket om vad som krävs för att driva en anläggning på denna nivån. För oss är det kunskapsutbytet ovärderligt då vi kommer ha en enorm nytta av våra erfarenheter när vi ska hjälpa andra ranger och träningsanläggningar – och det gäller allt från skötsel till utformning av rangen, hur man bygger en infrastruktur för att dubbla omsättning, och alla andra delar och detaljer som ingår. Det är alltså inte bara en stor fördel för oss utan också för alla våra övriga samarbetspartners.

Det nya avtalet har ett uttalat fokus på en konstakt fortsatt utveckling.

Se till att stanna till på World of Golf när ni har svängarna förbi Göteborg!