WL spelbollar, del 2: WL 3 TOUR+

Välkommen till den andra delen i vår serie där vi mer djupgående går igenom alla våra bollmodeller. Denna vecka handlar om WL 3 TOUR+, vår mest sålda spelboll som tidigare har gått under namnet WL3LP.

Andreaz Lindberg och Fredrik Andersson Hed diskuterar WL 3 TOUR+.

WL 3 TOUR+ är vår mest sålda spelboll, och med bra anledning! Bollen har ett extremt tåligt uretanskal för att passa den kräsne golfaren med en hög svinghastighet, och den har utmärkt sig i alla tester som vi gjort med andra 3-delsbollar på marknaden.

WL 3 TOUR+ har fått sitt suffix eftersom bollen främst är lämpad för proffsgolfare som vanligtvis har mycket höga svinghastigheter. En speciell egenskap med bollen är att den har mindre spinn för att kontra de höga svinghastigheterna, vilket i det här fallet betyder att mindre spinn leder till mer kontroll. Samtidigt är skalet extra anpassat för att tåla fler slag och bevara egenskaperna under en längre tid.

WL 3 TOUR+ är en äkta Tourboll som flyger längre och spinner fantastiskt runt green, och som också är extremt bra på att klyva vinden på blåsiga dagar. Om du tidigare har spelat på bollar liknande Titleist Pro V1 eller Bridgestone BX kan du förvänta dig en extremt slitstark golfboll med samma prestanda, men givetvis till ett bättre pris. WL 3 TOUR+ finns att köpa från 469 kr/ds!

Handla vår mest sålda spelboll här!

Är du osäker på om bollen passar dig? Låt vår bollguide hjälpa dig!

Nästa gång tittar vi närmare på vår andra plus-modell: den 4-delade
WL 4 TOUR+.