WL spelbollar, del 3: WL 4 TOUR+, bollen för segrare på Europatouren!

Här ser ni Mikael Lundberg, trefaldig segrare på Europatouren, visa upp sin egendesignade WL 4 TOUR+ på sitt instagramkonto

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få tävla med min nya golfboll. Jag gillar verkligen att bollen ger mig samma kontroll som alla andra toppklassbollar jag har spelat genom karriären, men framförallt gillar jag att jag har fått en extra klubba i längd vilket kan vara direkt avgörande ute på Touren. Sen är det extra kul att kunna bestämma själv hur bollen ska se ut, säger Mikael om WL 4 TOUR+ (tidigare WL 4L Q) som vi idag ska ta en närmare titt på.

Andreaz Lindberg och Fredrik Andersson Hed diskuterar WL 4 TOUR+.

Likt dess nära släkting WL 3 TOUR+ är bollen, som sagt, anpassad för golfare på proffsnivå med mycket höga svinghastigheter. Detta innebär att bollen generellt spinner mindre då denna sortens golfare inte behöver någon extra hjälp för att få optimal spinn. Detta gör att med drivern går bollen ut högre, men samtidigt välkomnar bollen låga wedgar med superb kontroll. På blåsiga dagar klyver den effektivt vinden och bevarar längden.

Om du är en mycket kräsen golfare med en väldigt hög svinghastiget och kräver det bästa ur en golfboll, och kanske är van vid att spela på bollar liknande Titleist Pro V1x eller Bridgestone Tour BXS, då bör du definitivt testa WL 4 TOUR+. En boll som blivit Best in Test!

WL 4 TOUR+ finns att få för 499 kr/ds!

Handla bollen för Europatoursegrare här!

Är du osäker på om bollen passar dig? Låt vår bollguide hjälpa dig!

Nästa gång tar vi en närmare titt på WL 2 SOFT. Bollen för dig som vill ha extra mycket spinn!