WLG Team – för talangfulla golfare

Att satsa på en karriär inom proffsgolfen är otroligt roligt, men också extremt utmanande på flera olika sätt. Med White Label Golf Team vill vi göra den resan lite enklare.

WLG Team

Flera av oss på White Label Golf har gjort resan från amatör till proffsgolfare och vet vilka enorma utmaningar det finns på vägen. Och då handlar det inte bara om det sportsliga utan även om den ekonomiska aspekten.

Genom White Label Golf Team vill vi ge spelare möjligheten att tjäna pengar för att kunna finansiera sin satsning. Det kan gå ut på att designa och sälja golfbollar,  marknadsföra WLG eller lite allt möjligt. Är man en duktig golfare blir man på automatik en influencer som får följare, oavsett om man menar det eller ej. Det är något som är värt att ta vara på.

Som medlem i WLG Team får man dessutom ett flertal förmåner för att kunna utveckla sitt golfande. Utöver högklassiga golfbollar till ett förmånligt pris har alla våra medlemmar också fri träning på World of Golf i Göteborg, norra Europas största träningsanläggning för golf, samt fritt spel på PGA Sweden National i Bara och på Lumine Golf i Spanien.

Låter det här som något för dig eller någon du känner? Ta kontakt med oss på mail (info@whitelabelgolf.com) eller på telefon (036 336 66 50) så ska vi se över möjligheterna!

Emelie Borggren

En av våra lovande talanger är 29-åriga Emelie Borggren (Kristanstads Golfklubb) som tävlar på Swedish Golf Tour. Hittills har det blivit en seger på touren när Emelie, efter att ha satt banrekordet på lördagens runda, vann Erlandsson Hagge Ladies Open med 3 slags marginal. Efter 9 av 12 event på Swedish Golf Tour är Emelie rankad som #11.

Så här säger Emelie själv om hur säsongen har varit och vad målet är inför nästa år:

– Säsongen har varit lite upp och ner men spelet känns bättre och bättre, och jag har en vinst på Swedish Golf Tour i år. Nästa tävling är Scandic PGA Championship på Allerum Golfklubb som är en LETAS [Ladies European Tour Access Series]. I början av november går Europatourkvalet nere i Marocko och målet är att få en kategori på Ladies European Tour nästa år!

Stötta våra spelare genom att handla golfbollar

Vi vill hjälpa fler golfare att lyckas. Därför ger vi också er möjligheten att på ett mycket enkelt sätt stödja spelare i WLG Team. Allt ni behöver göra är att handla golfbollar från oss och använda en specifik rabattkod.

Ja, ni får rabatt på ert köp samtidigt som ni är med och stöttar satsande golfare. En riktig win-win, helt enkelt!

För att få 10% rabatt och stötta Emelie på hennes resa mot Europatouren, ange koden emelie10 i kassan!