Bollguiden

Hur långt slår du med din järn7a?


Vilken golfboll ska jag välja?

White Label Golf gör det enkelt för dig som kund. Vi är inte bundna till ett speciellt varumärke eller fabrik utan erbjuder noga utvalda bollar i mycket hög kvalitet och som vi anser vara bäst tillverkade inom sin kategori. Det gör att våra modellers olika egenskaper mestadels beror på antal lager golfbollen har. Vi tycker du ska prova dig fram vilken boll som passar just dig men genom att utgå från hur långt du slår med din järn 7a kan vi vägleda dig till vilka modeller som vi anser bör passa dig bäst. • Golfboll WL 2 DIST 189 kr

  2-delsboll med Surlynskal. Ett bra alternativ för dig med en låg svinghastighet och som vill ha en bra boll till ett lågt pris.

 • Golfboll WL 2 DIST (färgade)

  2-delsboll med Surlynskal. Ett bra alternativ för dig med en låg svinghastighet och som vill ha en bra boll till ett lågt pris.

  Bra pris
 • Golfboll WL 2 SOFT 299 kr

  2-dels golfboll med mjukt uretanskal. Äkta touregenskaper på inspelen runt och på greenen. WL 2 SOFT är den boll som har högsta spinntalen av våra bollar och den som är mjukast i känslan. Nu blir det lättare att spinna bollen som proffsen.

  Tourboll Mjuk känsla Prisvärd
 • Golfboll WL 3 TOUR 369 kr

  3-dels golfboll med mjukt uretanskal.

  Äkta touregenskaper på inspelen runt och på greenen och som ger en låg och penetrerande bollflykt från tee. Det något mjukare urethanskalet ger bra grepp och spinn, även för dig som har lite lägre svinghastighet.

  Tourboll Bra spinn Bra kontroll
 • Golfboll WL 2L C 289 kr

  2-dels premiumboll för golfare med högre krav. Extra mjuk kärna för bättre känsla på och runt green. Lämplig för alla golfare med en normal svinghastighet.

 • Golfboll WL 4 TOUR  419 kr

  4-dels golfboll med mjukt uretanskal.

  En riktig Tourboll för den kräsne men prismedvetna golfaren. Kommer ut lägre med wedgen och spinner exeptionellt runt green. Från tee flyger den högre med drivern men med mindre spinn.

  Tourboll  Många egenskaper För den prismedvetna
 • Golfboll WL 5 TOUR 439 kr

  5-dels golfboll med ett mjukt uretanskal.

  En äkta Tourboll för den mest extrema golfaren med riktigt höga svinghastigheter. Kommer ut lägre med wedgen och spinner exeptionellt runt green. Från tee flyger den högre med drivern men med mindre spinn. 

  Tourboll Kräver mycket hög svinghastighet För den extrema
 • Golfboll WL 3 TOUR+ 469 kr

  3-delsboll med ett extremt tåligt uretanskal.

  En äkta Tourboll för den mest kräsne golfaren. Denna boll har utmärkt sig i alla tester som vi gjort mot andra 3-delsbollar på marknaden. Den flyger längre och spinner fantastiskt runt green.

  Extremt bra boll i vind.

  Plusmodell Mest exakta bollen   Bra i vind
 • Golfboll WL 4 TOUR+ 499 kr

  4-dels golfboll med ett extremt tåligt uretanskal.

  En äkta Tourboll för den mest kräsne golfaren. Kommer ut lägre med wedgen och spinner exeptionellt runt green. Från tee flyger den högre med drivern men med mindre spinn.

  Extremt bra boll i vind.

  Plusmodell  Bra i vind  Best in test