1. Är det nya eller begagnade bollar?

Vi säljer endast NYA och oanvända bollar. Undantag kan ske vid särskilda tillfällen, men då anges det tydligt vid gällande produkt.

 1. Vad är det för bollmärken?

Våra bollar kommer direkt från fabrik utan något förtryckt varumärke. Det enda som finns på bollarna är en siffra (1-4) och en siktlinje med bollmodellen. Däremot får du gärna trycka din egen logga!

 1. Vart kommer bollarna ifrån?

Våra golfbollar kommer från olika fabriker i Asien.

 1. Hur många bollar är i ett paket?

Alla våra priser är per dussin (12st) bollar om inget annat anges.

 1. Hur vet jag vilken boll som passar mig bäst?

Genom vår bollguide får du hjälp med att hitta den perfekta bollen för just dig baserat på hur långt du vanligtvis slår med din Järn-7.

 1. Vad innebär det att en boll är en plus-modell?

Våra plus-modeller har ett extra tåligt uretanskal och är tillverkade för proffsspelare och golfare med höga svinghastigheter. Det betyder inte att våra plus-modeller automatiskt är våra “bästa” bollar – vilken boll som passar dig bäst beror helt på din spelstil.

 1. Kan man trycka på alla bollmodeller?

I vår designmotor kan du välja alla bollmodeller förutom WL 2 DIST samt WL 2 SOFT+. Önskar du tryck på någon av dessa modeller kan du kontakta oss via e-post på info@whitelabelgolf.com.

 1. Får jag beställa logobollar med vilken logga och budskap jag vill?

Genom att ladda upp en bild eller logotyp försäkrar du oss om att du har fullständiga rättigheter att använda bilden/logotypen. Vid beställning accepterar du våra köpevillkor och avsäger oss från potentiella anspråk om brott mot upphovsrätt. Det är också ert ansvar att se till att potentiella budskap inte är stötande, oanständiga eller bryter mot lagar. Vi reserverar oss rätten till att neka att trycka budskap som vi anser är olämpliga.

 1. Hur stort kan trycket vara?

I vår designmotor är tryckytan 21mm i diameter. Önskar du tryck med större tryck kan du kontakta oss via e-post på info@whitelabelgolf.com.

 1. Kan jag få profilerad paketering?

Ja! Vi erbjuder både profilerade bollpåsar och profilerade presentaskar. Du kan läsa mer här.

 1. Vad har ni för betalningsalternativ?

Vi erbjuder betalning på faktura eller genom Klarna. Genom Klarna får du välja på Klarnas olika betalningsalternativ.

 1. Vad kostar frakten?

Inom Sverige erbjuder vi frakt med DHL Servicepoint för 59kr och PostNord för 150kr. Handlar du för minst 800kr är frakten fri med DHL Servicepoint!

 1. Hur lång är leveranstiden?

Bollar utan eget tryck levereras normalt till uthämtningsställe inom 1-2 arbetsdagar. Bollar med eget tryck levereras normalt inom 5-10 arbetsdagar, beroende på volym.

 1. Kan jag ändra min order?

Kontakta oss omgående så kollar vi statusen på din order.

E-post: info@whitelabelgolf.com

Telefon: 036-336 69 70

 1. Något har gått fel med min beställning. Vad gör jag?

Kontakta oss på info@whitelabelgolf.com eller på telefonnummer 036-336 69 70 så hjälper vi dig.