Green Queens Golf Masters 2019

För att fortsätta göra golfen roligare och mer tillgänglig för alla ser vi fram emot vårt samarbete med Green Queens Golf under deras kommande tävling Green Queens Masters ”Queens & Kings 2019”.

Green Queens Master 2019 kommer gå av stapeln lördagen den 3/8 på Sundsta Golf i Roslagen och är öppen får både tjejer och killar i åldern 22-39 år. Varje deltagare kommer få ett startkit som bland annat innehåller en WL 2 SOFT som är prydd med Green Queens läckra logga.

Intresserad av tävlingen? Läs mer och anmäl dig här.

Green Queens

Green Queens är Sveriges största gemenskap för unga kvinnliga golfare som jobbar för att främja den kvinnliga golfen och öka antalet kvinnliga golfare. Green Queens jobbar tillsammans med utvalda golfanläggningar för att skapa förutsättningar som gör att kvinnor känner sig hemma och välkomna på klubben och på banan, och genom diverse aktiviteter både inom och utanför golfen skapar Green Queens ett positivt och genuint nätverk av golfintresserade kvinnor. För att läsa mer om Green Queens och ansöka om medlemskap kan du besöka deras hemsida, greenqueensgolf.se