Hur vänder vi det här?

Hur vänder vi det här?

Strategier och aktiviteter under dessa Coronatider.

Det är oroliga tider just nu. Coronaviruset har satt skräck i människor, fått världsekonomin i gungning, inreseförbud både hit och dit samt en mängd andra faktorer som vi absolut inte har kontroll över. Våra anställda kände i söndags att vi måste samlas, prata om vad som händer just nu och resonera kring hur detta kan påverka oss och den bransch vi jobbar i. Det vi kom fram till var att golfbranschen bör kunna få en rejäl kick – åt rätt håll!

Vi är alla vana vid våra mönster. Vi vill aktivera oss, vi vill resa, vi vill ha upplevelser – vi vill ju ha kul! Dock kommer vi förmodligen bli mer begränsade en tid framöver – vi kan inte resa utomlands, vi kan inte gå på bio, vi kan inte delta i större event. Istället måste vi leta på andra ställen efter aktiviteter där vi känner glädje, får frisk luft, kan umgås och får vara oss själva.

Golfen kan erbjuda just det som många söker nu. Det är utomhus utan närgående kontakter med främmande människor och inga större folksamlingar. Vi tycker att golfen är världens bästa sport och det är en aktivitet som passar för alla människor i princip alla åldrar. Vilken annan aktivitet kan erbjuda sådan tillgänglighet för alla? Kan det vara så att NU är rätta tiden för att skapa en ny våg av golfare – kanske t.o.m. en ny golfboom?

Men tanke utan handling är ett misslyckande! Vi kan inte bara sitta still och vänta på att saker ska hända åt oss.

På White Label Golf ser vi att ni nu har möjlighet att attrahera en mängd människor tillbaka till golfen och att även göra aktiviteter för era medlemmar som skulle mottas med än större glädje och entusiasm än tidigare.

Genom våra workshops med golfklubbar har vi samlat på oss en mängd idéer som kan hjälpa er framåt och vi vill gärna bidra för att få er att lyfta blicken och hitta det positiva i framtiden.

Vi bjuder nu in er som har ansvar på en golfklubb till ett webbseminarium där vi diskuterar lönsamhetsstrategier, aktiviteter och anpassningar under dessa Coronatider, och där vi alla delar med oss av varandras goda idéer.

En kan inte göra allt, men alla kan göra något!

Tillfällen

Fredag 20/3 kl.14.00-15.00
Måndag 23/3 kl.11.00-12.00
Tisdag 24/3 kl. 13.00-14.00

Hur

Vi använder Zoom, se instruktioner nedan.

Anmälan

Anmäl dig genom att skicka ett mail med din e-post, ditt namn och klubbens namn till info@whitelabelgolf.com. Vänligen ange också önskat tillfälle. Du kommer då få en bekräftelse från oss samt en outlookinbjudan så att det hamnar i din kalender. När det är dags skickar vi en länk till din e-post.

Instruktioner för Zoom

Zoom är ett verktyg för videokonferenser. När du får inbjudan från oss räcker det med att du klickar på länken som tar dig till videokonferensen på zoom.us, och sen följer instruktionerna för att kontrollera att ljud och video fungerar (kamera uppskattas men är inte ett krav). Inget konto krävs för att vara med och du kan använda en dator, telefon eller surfplatta.

Du kan också i förväg gå in på zoom.us, skapa ett konto och ladda ner webbklienten eller appen (helt gratis).

 

Hälsningar,
White Label Golf.