Niclas Hellqvist ny Försäljningschef Sverige

Jag har äntligen hittat hem. Jag har jobbat med försäljning i hela mitt liv och nu tyckte jag det var läge att kombinera mitt största intresse – golfen – med min erfarenhet från säljsidan.”

2020 har varit en väldigt speciell säsong där branschen möttes av en mängd utmaningar. Samtidigt har många klubbar runtom i landet sett en fantastisk utveckling, både på spelsidan och inte minst ekonomiskt. För White Label Golf har sommaren varit väldigt produktiv och vi har kunnat bevisa både för oss själva och framförallt för alla kunder att vi kan göra skillnad på riktigt. VD Andreaz Lindberg kommenterar:

– Vi har ett löfte till våra kunder att vi hjälper dem att dubbla omsättningen på rangen inom 24 månader. De senaste åren har vi breddat vårt sortiment med stort fokus på rangeområdet, och med våra samlade erfarenheter har vi utvecklat en metod som vi erbjuder våra kunder där vi garanterar denna snabba utvecklingen just på rangen. Nu har en stor del av våra kunder fördubblat omsättningen redan under första året, och det är om vi räknar bort den så kallade ’coronaeffekten’.

Vi är inne i en spännande fas för företaget som innebär satsningar både i Sverige och på den utländska marknaden under åren som kommer, vilket kommer betyda fler anställningar inom kort. Angående anställningen av Niclas Hellqvist var det aldrig några tvivel:

­– Vi har fått de bekräftelserna vi behövde för att se en väldigt ljus framtid för oss och våra kunder, och därav tar vi nu ytterligare steg i vår satsning genom att anställa en försäljningschef i Sverige. Det vi sökte var en chef med en dokumenterad erfarenhet av både försäljning och att leda andra säljare, och som brinner för att göra verklig skillnad för sina kunder. Med Niclas kände vi direkt att han var en lagspelare och en lagledare som direkt kommer sporra och inspirera både säljare och våra kunder, säger Andreaz.

För Niclas Hellqvist var det också uppenbart under ett väldigt tidigt skede att det var en perfekt matchning:

– Jag har äntligen hittat hem. Jag har jobbat med försäljning i hela mitt liv och nu tyckte jag det var läge att kombinera mitt största intresse – golfen – med min erfarenhet från säljsidan. Jag har hittat hem och får jobba med det jag tycker är det roligaste som finns. Satsningen White Label Golf gör inom affärsområdet Driving Range är otroligt spännande och jag ser fram emot att vara med på resan och bidra med min erfarenhet.

Niclas kommer utgå från Stockholm och vara White Label Golfs främsta kontakt i Storstockholm och Mälardalen.

Kontaktuppgifter:
Niclas Hellqvist
+46(0) 72-443 92 94
niclas@whitelabelgolf.com