WL spelbollar, del 5: WL 5 TOUR

Del 5 i denna serie handlar om just vår 5-delsboll: WL 5 TOUR. Det är en av ytterst få 5-delsbollar som finns på marknaden och om du ska få ut maximal potential ur bollen kräver det att du har en ordentlig sving!

Ser du dig själv som en extrem golfare? Har du en svinghastighet som skulle kunna alstra elektricitet? OK, det var något av en överdrift, men vår WL 5 TOUR är framtagen för golfaren med en extremt hög svinghastighet och som vill ha det mest extrema som går att få ur en golfboll!

Eftersom det är en 5-delsboll är den hårdare än våra övriga Tourmodeller, men självklart är bollen fortfarande mjuk i känslan tack vare det mjuka uretanskalet som du får på alla våra Tourbollar. WL 5 TOUR är en boll som flyger högre från tee med mindre spinn, och samtidigt kommer ut lägre med wedgen med fantastisk kontroll. Bollen är även fenomenal på att klyva vind.

WL 5 TOUR är en riktigt bra och rolig Tourboll för dig med en mycket hög svinghastighet som kan utnyttja bollens alla egenskaper. Har du tidigare spelat på en TaylorMade TP5 bör du definitivt testa WL 5 TOUR som finns att få från 419 kr/ds!

Handla vår 5-delsboll här!

Är du osäker på om bollen passar dig? Låt vår bollguide hjälpa dig!

Nästa gång tar vi en titt på den 4-delade WL 4 TOUR.

Fredrik Andersson Hed och Andreaz Lindberg diskuterar WL 5 TOUR.